
KANGAR: Program Liqa’ Fikri PAS Pusat menerima sambutan luar biasa.
Program berlangsung secara atas talian di Pusat Tarbiyah PAS Kangar, Matin, di sini, hari ini.
Yang Dipertua PAS kawasan, Ustaz Yussaine Yahya menzahirkan rasa syukur atas komitmen yang ditunjukkan oleh ahli kawasan ini.
“Dengan rasa syukur, kepimpinan PAS Kangar di semua peringkat berjanji untuk melaksanakan arahan dan nasihat yang disampaikan dalam program ini.
“Usaha akan dilakukan untuk memperkasakan pemahaman ini dalam kalangan peringkat cawangan,” katanya ketika ditemui di sini.
Menurut beliau, program tersebut merupaka langkah penting untuk memperkukuhkan kefahaman dan menyatukan matlamat parti.
Katanya lagi, dengan kekuatan parti, ia dianggap sebagai asas untuk kelangsungan kemenangan yang perlu dipertahankan.
“Tahniah disampaikan kepada seluruh kepimpinan yang turut hadir dalam program ini.
“Kejayaan ini diharapkan akan menyumbang kepada kemantapan dan kesinambungan PAS di masa akan datang,” katanya lagi. – HARAKAHDAILY 13/1/2024











