PAS Putatan hargai jasa dan khidmat Bomba

- Advertisement -

PARTI Islam Se-Malaysia (PAS) Kawasan Putatan sentiasa prihatin dan mengamalkan Budaya Politik Matang dan Sejahtera (BPMS).

- Advertisement -

Sempena sambutan Hari Bomba Sedunia, PAS Putatan melakukan kunjungan ke Balai Bomba dan Penyelamat Kota Kinabalu. Rombongan PAS Putatan menyerahkan kek menghargai sumbangan dan tugas anggota Bomba yang berkhidmat untuk masyarakat dan negara.

Kunjungan disertai oleh Ketua Penerangan PAS Putatan, Ustaz Amiruddin Mohd Rosdi yang mewakili Yang Dipertua PAS Kawasan, Ketua Pemuda PAS Putatan dan ahli jawatankuasa PAS Putatan. PAS Putatan merakamkan ucapan terima kasih atas pengorbanan dan khidmat tulus anggota Bomba selama ini.

PAS Putatan berharap kunjungan tidak berakhir setakat itu bahkan dapat menjalin kerjasama yang erat di antara Jabatan Bomba dengan PAS Putatan melalui Jabatan Amal pada masa akan datang.

Dalam kunjungan itu juga, akhbar Harakah, lidah rasmi PAS diberikan kepada anggota Bomba sebagai menyahut kempen Beli, Baca dan Beri Harakah. – HARAKAHDAILY 5/5/2017

PUTATAN3

PUTATAN2

- Advertisement -